Carita Josh sareng Nancy!

Jomblo Grace Singles

Éta parantos mangtaun-taun ti saprak kuring nganggo Jomblo Grace Singles, tapi Kuring ngahatur nuhun pisan pikeun jasa éta nyayogikeun. Abdi mendakan halaman wéb meh taun 15 tukang saatos nyobian sababaraha anu langkung umumna Kristen bobogohan jaba. Komunitas anu dirombak di kota mana waé masing-masing tiasa janten alit, sareng Sigana kuring henteu kantos ngabagi pamahaman umum ngeunaan doktrin rahmat ka masarakat Abdi pendak dina halaman wéb anu sanés. Éta raoseun pikeun milarian tempat pikeun pendak sareng jalma bujang anu dibagi an ngartos naon anu dimaksud doktrin éta.

Kuring mimiti ngobrol sareng calon pamajikan kuring, Nancy, dina SGS dina Oktober 2005. Kami pendak sacara pribadi dina bulan Désémber taun anu sami, sareng urang nikah sataun saatosna. Opat belas taun sareng dua murangkalih engké, urang masih berkah janten bahagia nikah. Jelas, aya tantangan pikeun anyjarak jauh hubungan, tapi nunjukkeun yén kuring henteu bakal patepung sareng pamajikan anu saé tanpa SGS, kuring bakal salawasna hatur nuhun pikeun the cara Gusti ngagunakeun SGS pikeun ngahijikeun sareng Nancy babarengan. Kuring ngadoa éta terus nyayogikeun kasempetan anu sami pikeun singel reformasi salami mangtaun-taun ka payun.

Berkah Allah,

Joshua (sareng Nancy)

Responses

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Laporan Anyar

deukeut