La història de Tim i Carrie!

Singles de Sovereign Grace
Em vaig inscriure a Sovereign Grace Singles fa gairebé un any. Al principi va ser una mica desanimador, de fet vaig tenir experiències força interessants. Tot i això, vaig decidir aprofitar només per conèixer gent que confiava que el Senyor em portaria el senyor adequat. De fet, em van encantar les preguntes del perfil perquè van eliminar moltes diferències doctrinals. Va ser al setembre que vaig fer clic al perfil de Tim. Sabia que havia de enviar-li missatges gairebé immediatament. Teníem gairebé la mateixa història, de fet, em va plorar. Així, després de 3 dies, vaig guanyar el valor suficient per enviar-li un missatge que, amb sorpresa, em va enviar un missatge en qüestió de minuts. Mentre enviavem missatges d’anada i tornada, ens vam adonar de com estàvem d’acord gairebé cent per cent doctrinalment. Això va ser ENORME !!! Sabent que, en última instància, això és el que prosperarà una relació. Com més enviem missatges, més difícil era contentar-nos només amb el lloc web. Només perquè no sempre és fàcil d’utilitzar i té taps. A mesura que va passar el temps i va quedar clar, vam ser honestament qui dèiem que érem. Vam decidir fer el següent pas de cara i cara a cara. Després vam començar ... vam començar a parlar regularment ... cada dia !!! De fet, no ens hem aturat. Va demanar immediatament que em perseguís cap al matrimoni, cosa que vaig acceptar. Definitivament creiem que el Senyor va orquestrar divinament la nostra reunió i que el Senyor va utilitzar la gràcia sobirana per unir-nos. Som esperits afins. Déu és tan amable i estem molt agraïts.
Les noces són el 29 de febrer!
Gràcies sobirana gràcia !!!!!
Carrie

Respostes

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

  1. Benediccions a tots dos! Molt feliç de llegir això!
    Vaig ser un dels primers centenars de persones que es va unir a SGS fa anys. El lloc web era molt diferent d'aquest actualitzat, però vaig conèixer diverses "noies" amb qui encara sóc amiga a Facebook. Tots dos homes casats que van conèixer aquí. Un era un amic que vaig convidar d'un altre "lloc de cites cristià" que tenia la meva edat i, com jo, veia com els homes de la nostra edat començaven a sortir amb dones molt més joves. Va conèixer i es va casar amb el seu marit pastor i ara estan jubilats.
    Que Déu beneeixi la vostra glòria al vostre festeig i al vostre futur casal!
    "IrisFlower": una àvia que es va retirar fa dos anys.

  2. [...] Em vaig inscriure a Sovereign Grace Singles fa gairebé un any. Al principi va ser una mica desanimador, de fet vaig tenir experiències força interessants. Tot i això, vaig decidir aprofitar només per conèixer gent que confiava que el Senyor em portaria el senyor adequat. De fet, em van encantar les preguntes del perfil perquè van eliminar moltes diferències doctrinals. Va ser al setembre que vaig fer clic al perfil de Tim. Sabia que havia de enviar-li missatges gairebé immediatament. Teníem gairebé la mateixa història, de fet, em va plorar. Així, al cap de 3 dies, vaig guanyar el valor suficient per enviar-li missatges que, amb sorpresa, em va enviar un missatge en qüestió de minuts. Mentre enviavem missatges d’anada i tornada, ens vam adonar de com estàvem d’acord gairebé cent per cent doctrinalment. Això va ser ENORME !!! Sabent que, en última instància, això és el que prosperarà una relació. Com més enviem missatges, més difícil era estar content amb només el lloc web. Només perquè no sempre és fàcil d’utilitzar i té taps. A mesura que va passar el temps i va quedar clar, vam ser honestament qui dèiem que érem. Vam decidir fer el següent pas i temps lliure. Després d'això vam començar ... vam començar a parlar regularment ... cada dia !!! De fet, no ens hem aturat. Va demanar immediatament que em perseguís cap al matrimoni, cosa que vaig acceptar. Definitivament creiem que el Senyor va orquestrar divinament la nostra reunió i que el Senyor va utilitzar la gràcia sobirana per unir-nos. Som esperits afins. Déu és tan amable i estem més que agraïts. Font original: https://sovereigngracesingles.com/2020/06/22/tim-and-carrie/ [...]

Nou informe

a prop