La història d'Andrej i Anu! PRIMER CASAMENT DE SGS- 2005!

Benvolgut degà,

El meu nom és Anu Gopalan, però vaig a Grace al lloc web. Volia fer-vos saber com Déu ha utilitzat SGS a la meva vida. Vaig signar a SGS deixant molt clar que només m'interessaven els homes indis. Després vaig fer un viatge a Suïssa i em va sorprendre el nivell de depravació que exhibien les persones que hi eren. Europa no només es trobava en un estat de foscor espiritual, sinó que el nivell d’immoralitat era sorprenent. El meu cor es va entristir quan les figures de Zwingli i Calvin van passar desapercebudes als carrers i racons. L’evangeli semblava una raresa. Em va sorprendre que hi hagués tanta gent i no puc deixar de preguntar-me si algun d'ells havia escoltat l'evangeli. Quan vaig tornar a Florida, el meu cor continuava carregat amb el que veia. Havia estat pregant per llocs a l’Àfrica i l’Índia, però Europa semblava estar més perduda i les meves oracions per a la gent del continent no es pronunciaven amb molta freqüència.


Quan vaig tornar, em vaig trobar impressionat pel perfil de “Sovereigngrace” que vivia a Alemanya. Vaig escriure preguntant si la situació espiritual de la gent a Alemanya era la mateixa. Andrej no va perdre temps en respondre. Vam escriure una estona a SGS, intercanviant peticions d’oració, després vam començar a conversar per telèfon i poc després, Andrej era aquí a Florida. La meva família de l’església es va enamorar d’ell a l’instant. M’agradaria que tinguessis present que cap de nosaltres sabia com era l’altre. Els seus pares no estaven contents al principi amb el concepte de relació. Abans de venir a veure’m, va parlar amb ells i es van molestar. El Senyor em va impressionar escriure una carta i això va alleujar una mica el dolor.


Andrej va tornar a veure’m dues setmanes més tard i recentment vaig anar a Alemanya a conèixer la seva família. No sé cap a on va anar, però ens vam enamorar tots.


Voldria destacar que quan Andrej i jo vam parlar per primera vegada, vam trobar que no hi havia absolutament cap diferència doctrinal, fins i tot en les més petites conviccions en què creiem que probablement hauríem de rendir-nos pels nostres cònjuges. Vaig veure a Andrej l’esplendor i la majestuositat de Crist que rarament havia vist abans. Vaig estar agraït que Déu hagués destruït les barreres que havia posat i els obstacles que havia interpretat a la meva ment perquè he trobat un home cristià veritablement estimat que busca glorificar el seu Senyor i estic agraït.


Des de llavors he tornat a Alemanya i Andrej hi ha visitat. Ens casarem el 17 de desembre a la petita ciutat de Lemgo, a Alemanya.
En Crist


Andrej i Anu ———————————————-

 

El testimoni que vaig escriure:

Una història de dos països ...

Tinc una història per explicar que sona com un conte de fades cristià, només és veritat i fins i tot difícil de creure per a mi.

Fa uns quants mesos, lluitava intensament amb el desig de casar-me, plorant al meu coixí fins a la tarda, pregant que el Senyor em proporcionés. Fins i tot començava a preguntar-me si seria amable de donar-me el regal de la solteria on pogués estar content si fos el seu desig que jo fos solter. Volia i pregava que em conformés amb el Senyor. Vaig reconèixer la meva lluita amb Ell, però vaig creure en la fe que Ell proporcionaria.

Després, un dia vaig voler buscar un lloc web per a persones reformades que proporcionés un mitjà per conèixer un home indi reformat. Vaig buscar diverses hores al web i vaig trobar Soveriegngracesingles i em vaig inscriure deixant clar al meu perfil que només m'interessaven els homes indis.

Poc després, la meva millor amiga em va convidar a un viatge a Suïssa (ja que sabia que sempre havia volgut anar-hi i hi anava a treballar) i vaig saltar a l’oportunitat. Ens ho vam passar molt bé, només jo vaig trobar una depravació tan gran a tota la nació que el meu cor estava molt molest. Havia estat pregant pels països del tercer món, tot i que Europa era molt més a les fosques que a cap altre lloc que mai havia visitat. Em va doler encara més perquè la reforma va començar allà i, veient la situació de Suïssa, no vaig poder deixar de sentir-me desconcertat. Vaig tornar amb el cor pesat, entristit per haver deixat de pregar per Europa com ho havia fet.

Vaig buscar a SGS (sovereigngracesingles) algú europeu i vaig trobar el nom de Sovereigngrace, un home d'Alemanya de 35 anys que va escriure molt poc sobre ell mateix, excepte com es va salvar i com havia arribat a veure les doctrines de la gràcia. Em va impressionar i vaig creure que tindria una resposta honesta sobre el grau de serietat de la gent sobre la seva situació espiritual. Li vaig escriure i va arribar una ràpida resposta. Llavors vam començar a escriure sobre la doctrina i la nostra fe a SGS i poc després vam començar a enviar-nos un correu electrònic. Un dia, va escriure i va dir que anava a Johannesburg, Sud-àfrica i que no podia tenir accés a Internet, així que li vaig preguntar si podia tenir el meu número de telèfon, ja que també vam intercanviar les necessitats de pregària i ell estava pregant per un assumpte urgent específic i volia per conèixer el resultat. Li vaig donar el meu número de casa. No vaig rebre cap trucada d'Àfrica, però va trucar quan va tornar a Alemanya.

La nostra primera conversa va durar 2-3 hores i només es va allargar. Parlar amb algú mai havia estat tan fàcil. No teníem cap foto publicada en línia, així que no sabíem com ens semblava. Vam parlar de doctrina i, sense dir-li les meves conviccions, em vaig adonar que Andrej tenia les mateixes conviccions. Quan vaig parlar amb ell de cultura, semblava entendre’l, ja que havia viatjat ell mateix tan intensament. Em va sorprendre, però em vaig guardar amb les meves emocions. El fet encara es va mantenir, no era indi !!

Aviat Andrej es va voler conèixer. Va volar a trobar-me als EUA i em va emocionar, però la primera trobada va ser molt rocosa. Es va fer real que era alemany i mirar fotos de la seva família em va espantar encara més, ja que sentia que mai no hi cabria. Era tan diferent d'ells. Vaig plorar el primer dia que ens vam trobar preguntant-nos si mai funcionaria. Diumenge al matí, vam anar a l'església, però ens vam asseure per separat i la gent no sabia que estàvem junts, i he de dir que hi cabia. Era com si estiguessin obligats a estar en aquesta església. Mai abans havia vist a un home estimar la predicació de la paraula de Déu com feia Andrej. Aquella tarda vam fer un relaxant passeig per la platja parlant de coses trivials com la feina, els viatges i diferents persones de tot el món. No em podia creure el fàcil que era parlar amb ell. Després de l'església, vam anar a dues cases diferents. Vaig recordar les meves paraules a Andrej aquell matí ... "Només vull que Déu em reveli la seva voluntat, això és tot el que vull ... no més ...". Tothom es va enamorar d’Andrej. Crec que va ser allà on vaig començar a enamorar-me d’Andrej. Li van preguntar com se sentia sobre Martin Luther (el reformador). Andrej va respondre amb els ulls dirigits cap al cel i, per tant, agraït per les seves conviccions calvinistes: "Ah ... sí .. Luther ... M'encanta Luther". Mai he vist un home tan emocionat de doctrina com era i tan llegit. La bíblia era la seva roca i la seva àncora. Li encantava i tenia la paraula de Déu com la màxima autoritat. Li encantava escoltar predicacions sòlides i llegir tota la literatura reformada que podia obtenir. Tot i així, el seu amor per les ànimes era encara més sorprenent, amb un equilibri entre doctrina, teologia i cristianisme pràctic. Sempre havia desitjat casar-me amb un home que només tingués ulls per a Crist i aquí havia vist finalment un home com a tal. Tot i així, no m’hauria de convèncer fins que no hagués rebut instruccions d’una multitud de consellers divins, en lloc de prendre la decisió jo mateixa. Andrej va marxar aquell cap de setmana i les poques persones de l’església que el coneixien, inclosos els escèptics, el van aprovar de tot cor.

Andrej va tornar dues setmanes més tard, quan la voluntat de Déu començava a desplegar-se dins del meu cor, gairebé espantant-me amb la seva claredat. Dues setmanes després, el meu fregit i jo vam anar a Alemanya per quedar-nos i conèixer a tota la seva família durant una setmana. Simplement eren meravellosos. Em van encantar a tots !! Els seus pares i els seus germans m’estimaven i jo. El meu amic també pensava que eren meravellosos. Al final de la vostra estada a casa d’algú, coneixereu a ells i algunes de les seves peculiaritats. Sabia que el Senyor havia respost. Ara estava bé que comencés a considerar que aquesta era la seva voluntat. Vaig començar a pregar per la claredat.

Desitjava casar-me amb un indi perquè volia començar la reconciliació amb la meva extensa família hindú allunyada, ja que havia perdut els meus propis pares a una edat molt jove. Volia trobar una petita manera de complaure’ls. Vam escriure al meu oncle matern que viu a Nova Jersey amb la seva família. Vaig tenir un mínim contacte amb ell. Va tornar a escriure i el meu oncle poc després va tenir un viatge de negocis a Alemanya, on es va conèixer i va sopar amb Andrej, i tots dos s’ho van passar d’allò més bé. El meu oncle i jo vam començar a parlar. La reconciliació havia començat tot i que em casaria amb un alemany. Els camins de Déu no són els nostres camins!

Si alguna vegada hi va haver un escèptic, jo ho sóc. El dubte és el meu segon nom, i creieu-me, les persones més properes a mi declararan. Andrej no sembla, sona ni sembla que ningú amb qui m’hauria casat ... Fins i tot recordo un comentari al meu millor amic sobre com esperava que l’única llengua que no hauria d’aprendre mai seria l’alemany i, tanmateix, Andrej és perfecte ... perfecte per a mi en tots els sentits. És com si fos l’home amagat en aquest petit racó de la terra, perfecte per a mi, i, tanmateix, Déu l’estava salvant, perfeccionant-lo per tal que fos el més adequat per a mi i em fes el mateix. He descobert una joia rara que s’ha amagat i, de vegades, estic tan agraïda que hagi estat jo qui hagi tingut l’honor de trobar-la i conservar-la. Molts miren a alguns homes i diuen .. "és un diamant en brut", però miro a Andrej agraït que hagi trobat el mateix diamant.

Quan veig Andrej, veig la marca d’un veritable cristià, un que estima el Senyor, un que ha descobert la veritat de la seva paraula perquè no hi hagi compromís i un que estime Crist. Trobo que Déu ha estat increïblement bo amb mi, perquè en un dia de 24 hores, mai no he tingut ni una fracció de segon de dubte que aquest sigui l'home per a mi. La meva pregària va ser contestada !! Estic agraït que no hagués de comprometre ni una sola convicció i, tot i això, he trobat un home que serà un veritable líder de casa nostra, un marit semblant a Crist i un pare que pregarà i intentarà ensenyar als seus fills la veritat de Paraula de Déu. Sabia que els meus fills trobarien Crist en el seu pare com jo i he estat beneït més del que mai hauria pogut demanar o pensar que seria possible.

Actualització: Andrej i jo ja portem un any casats. Vivim als EUA i assistim a una església baptista reformada. El testimoni escrit fa més d’un any encara es manté valent avui en dia.


Déu és realment bo !!

Respostes

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Nou informe

a prop