placeholder header pahlawan

Ngahijikeun lalaki sareng awéwé anu dirombak babarengan pikeun Maha Suci Allah sareng Garéja-Na!

Léngkah Pikeun Milarian Anjeun Jiwa Mate

Ngahijikeun lalaki sareng awéwé anu dirombak babarengan pikeun Maha Suci Allah sareng Garéja-Na!

Ikon Profil

Jieun Propil

Caritakeun ngeunaan diri anjeun, naon anu anjeun percanten, naon anu anjeun resep lakukeun pikeun senang-senang sareng naon anu anjeun milari dina sobat sareng calon pasangan!

Ikon Pertandingan Pasangan Sampurna

Milarian Pertandingan

Anggo Milarian urang pikeun milari jalma anu sami sareng Iman, Nilai sareng Minat anjeun pikeun milari Rakan Kegiatan, Silaturahim, sareng kamungkinan Asmara!

Toasting Ikon Kacamata

Mimitian Pendakan Anu Batur

Hubungi jalma-jalma anu anjeun mendakan ngalangkungan Milarian sareng kenalkeun aranjeunna, naon anu aranjeunna percanten, anu diarepkeun sareng anu dipilarian ku Sobat atanapi kamungkinan Asmara!


urang Sajarah

SGS [Soarch Grace Singles] percanten sareng ngaku Daulatna Allah, anu 5 Solas, TULIP, aka, Doktrin Rahmat, kukituna nyayogikeun situs web kencan Christian Reformasi anu pangsaéna pikeun Calvinists.

Jomblo Christian Nyekel Tangan

Didirikeun taun 2004

Dunya Anu Kasempetan Anu Teu Terbatas

Dina 2004, Dean Scott nindak visi na pikeun ngahijikeun lalaki sareng awéwé Kristen anu dirombak babarengan dina hubungan anu iman dumasar di dunya. Ngagunakeun kakuatan internét sareng ideu kencan internét pikeun pasangan, Sovereign Grace Singles diwanohkeun.

Dean, sababaraha taun sanggeusna patepung sareng pamajikanana anu dipikanyaah Karen di dieu dina SGS sareng aranjeunna ngahiji dina perkawinan dina Séptémber 2006. Sakabéh staf di Sockets Grace Singles anu percaya pisan anu sumanget pikeun ngalayanan Komunitas Kristen Reformasi. Kami parantos diaku ku Pendeta sareng Pamingpin salaku kencan Christian kencan anu pangsaéna pikeun nyandak lalaki sareng awéwé anu réformasi babarengan pikeun Kamuliaan Gusti sareng Garéja Na. Gabung sareng urang ayeuna!

Testimonials

 

Pasangan Kristen Anu Anyar Panganten

Carita Kelly sareng Jonathan!

 

Dear Dekan,

Kami hoyong bagikeun sareng anjeun sareng anu sanés carita anu hadé ngeunaan kersa Gusti anu parantos ngalangkungan situs anjeun sareng ogé masihan dorongan sareng peringatan. Kuring ngiringan Jomblo Grace Singles dina Maret 2005.

Pasangan Kawin SGS Kahiji sareng 3 Anakna

Carita Andrej & Anu! PANGKASAN KAHIJI SGS- 2005!

 

Dear Dekan

Nami abdi Anu Gopalan, tapi kuring angkat ku Grace dina halaman wéb. Abdi hoyong terang anjeun terang kumaha Gusti parantos ngagunakeun SGS dina kahirupan kuring. Kuring asup kana SGS anu jelas pisan yén kuring ngan ukur resep ka lalaki India.

 

Kulawarga anu bagja tina SGS's 7 Pasangan

Opat tina Genep Barudak Abdi mendakan Pasangan Kristen via Soich Grace Singles !!

 

Opat tina Genep Barudak Abdi mendakan Pasangan Kristen via Soich Grace Singles !! ” sareng… "John Ashwood, Pendeta Garéja Grace Grace di Muskogee, OKÉ. Sareng pangawasan anu pas dina pacaran anu sajati, ieu tiasa janten alat anu gunana pisan pikeun jalma-jalma pikeun pendakan sareng pasangan Kristen, sareng mangrupikeun padika anu langkung unggul pikeun sistem kencan modéren . ~ John Ashwood, Pendeta of

 

Jomblo Dirombak tina Jomblo Rahmat Daulat

Sambungan Internét pikeun Jomblo anu Dirombak- John Van Dyke tina Majalah Pembaruan Christian

 

Sambungan Internét pikeun Réformasi…

Tim sareng Carrie, pasangan pendak ngalangkungan SGS

Carita Tim sareng Carrie!

 

ngadaptarkeun Jomblo Kadaulatan Jiwa ampir sataun katukang. Ieu sakedik ...

 

Josh sareng Nancy sareng Barudakna

Carita Josh sareng Nancy!

 

Éta parantos sababaraha taun ti saprak kuring nganggo Jomblo Grace Singles, tapi kuring pisan ngahaturkeun nuhun kana jasa anu disayogikeun ..

 

Hiji Pasangan Sepuh

Carita Hadé- Gabungan Jaman 141 taun!

 

Naha dua jalma anu hirup langkung ti 2000 mil sareng kalayan gabungan umur 141 taun mendakan kabagjaan dina perkawinan anu énggal? …

Ric sareng Giselle patepung ngalangkungan Soanten Grace Singles

Kasaksian SGS: Ric sareng Giselle

 

Réréncangan urang Dean, anu ngagaduhan SGS, naros ka kami pikeun nyerat kasaksian pikeun situs énggal! SGS mangrupikeun berkah anu nyata pikeun pamajikan sareng kuring,…

 

Jomblo Daulat Ngawasa Tangan di Pantai

Carita Bobby & Mary!

 

Salaki kuring sareng Bobby patepung online nalika kuring ningali anjeunna pop up salaku "anggota anyar" dina SGS. Saatos maca profil na, ..

Laporan Anyar

deukeut