Daniel & Elisa's verhaal

Ken & Ruth's verhaal

Daniel nam in augustus 2005 contact met me op via SGS, wat naar mijn mening een perfecte timing was, omdat ik het gevoel had dat ik nooit iemand zou ontmoeten. We begonnen e-mails te sturen en tenslotte telefoneerden we. In maart 2006 kwam hij vanuit Zweden bij mij op bezoek. Ik dacht dat hij lief was, maar te veel een nerd voor mij, dus hebben we het onderling afgebroken. Ik heb zijn hart gebroken ☹️.
We praatten ongeveer anderhalf jaar niet totdat Hij ons door Gods voorzienigheid in 2008 weer bij elkaar bracht. Ik was volwassen geworden en zat op de verpleegschool en werd verliefd op hem. Onze relatie was moeilijk omdat het internationaal was, maar we hebben ervoor gezorgd dat het werkte. We lieten altijd een e-mail achter die de ander kon lezen als ze wakker werden, en skyped bijna elke dag. Daniel belde me dagelijks en toen kwamen we erachter hoe we internationaal konden sms'en. Daniel kwam om de 4 maanden op bezoek en mijn moeder en ik vlogen naar Zweden, nieuwjaarsjaar 2008. Zweden is magisch in de winter ????.
In maart 2009 deed hij een aanzoek en we trouwden in juli, en drie dagen later verhuisden we naar Zweden voor een jaar! Ons 10-jarig jubileum is slechts enkele maanden verwijderd en we zijn allebei gezegend met degenen die onze ziel liefheeft. Lange afstand was niet gemakkelijk, maar uiteindelijk de moeite waard. We zijn gezegend met twee prachtige kinderen en liefde voor Christus en afhankelijk van elkaar. Ware liefde kent geen afstand!
"Kunnen twee samen lopen, tenzij ze het eens zijn?" Amos 3: 3 [:]

Reacties

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

  1. Weer een prachtig verhaal om te lezen als ik vertrouwd raak met de nieuwe SGS! Bedankt voor het delen vanuit je hart!

Nieuw rapport

Sluiten