placeholder header pahlawan

Nggawa siji pria lan wanita sing wis reformasi bebarengan kanggo Kamulyaning Allah lan Greja!

Langkah-langkah Kanggo Golek Sampeyan Mate Jiwa

Nggawa siji pria lan wanita sing wis reformasi bebarengan kanggo Kamulyaning Allah lan Greja!

Ikon Profil

Gawe Profil

Coba critakake babagan sampeyan, apa sing sampeyan percayai, apa sing sampeyan seneng-seneng seneng lan apa sing sampeyan goleki ing kanca lan calon Pacar!

Ikon Pertandhingan Pasangan Sampurna

Temokake Pertandhingan

Gunakake Panelusuran kita kanggo golek wong sing nuduhake Iman, Nilai lan Minat kanggo golek Mitra Kegiatan, Persahabatan, lan bisa uga Roman!

Ikon Kacamata Toasting

Mulai Ketemu Wong Liyane

Hubungi wong sing wis ditemokake liwat Telusuran lan kenal, apa sing diyakini, sing dikepengini lan digoleki kanca utawa bisa uga Roman!


Kita Sajarah

SGS [Singles Grace Sovereign] percaya lan ngakoni Kedaulatan Allah, 5 Solas, TULIP, aka, Doktrin Rahmat, kanthi mangkono nyedhiyakake situs web kencan Kristen Reformasi paling apik kanggo Calvinis.

Singles Kristen Nyekeli Tangan

Diadegake ing taun 2004

A World Of The Infinite Peluang

Ing taun 2004, Dean Scott tumindak visi kanggo nggabungake pria lan wanita Kristen sing wis reformasi bebarengan ing hubungan adhedhasar iman ing saindenging jagad. Nggunakake kekuwatan internet lan ide kencan internet kanggo pasangan, Sovereign Grace Singles dikenalake.

Dean, pirang-pirang taun mengko ketemu karo garwane sing dikasihi Karen ing SGS lan dheweke gabung ing perkawinan ing wulan September 2006. Kabeh staf ing Soarch Grace Singles pancen percaya banget sing seneng banget ngladeni Komunitas Kristen Reformasi. Kita wis dingerteni dening Pendeta lan Pemimpin minangka situs web kencan Kristen paling apik kanggo nggabungake pria lan wanita sing reformasi kanggo Kamulyan Gusti Allah lan Greja. Gabung karo dina iki!

Testimoni

 

Pasangan Kristen sing Anyar Panganten

Crita Kelly lan Jonathan!

 

Dekan,

Kita pengin nuduhake karo sampeyan lan wong liya crita sing apik babagan kabecikan saka Gusti Allah sing wis lumaku liwat situs sampeyan uga menehi semangat lan peringatan uga. Aku gabung karo Sockets Grace Singles ing Maret 2005.

Gandheng SGS Wiwitan Pertama karo 3 Bocah

Crita Andrej & Anu! KAHWIN PERTAMA SGS- 2005!

 

Dhumateng Dekan

Jenengku Anu Gopalan, nanging aku mbukak Grace ing situs web kasebut. Aku pengin menehi ngerti carane Gusti Allah nggunakake SGS sajrone uripku. Aku mlebu SGS kanthi jelas yen aku mung kasengsem karo pria India.

 

Kulawarga sing seneng 7 Pasangan SGS

Papat saka Nem Anakku nemokake Pasangan Kristen liwat Singles Grace Soorm !!

 

Papat saka Nenem Anakku nemokake Pasangan Kristen liwat Singles Grace Soorm !! ” karo… "John Ashwood, Pendhita Greja Kedaulatan Daulat ing Muskogee, OK. Bebarengan karo pengawasan sing tepat ing pacaran sing sejati, iki bisa dadi alat sing migunani banget kanggo ketemu karo pasangan Kristen, lan minangka cara sing unggul banget kanggo sistem kencan modern . ~ John Ashwood, Pendeta of

 

Singles Reformasi Singles Grace

Sambungan Internet kanggo Singles Reformasi- John Van Dyke saka Majalah Pembaruan Kristen

 

Sambungan Internet Kanggo Reformasi…

Tim lan Carrie, pasangan ketemu liwat SGS

Crita Tim lan Carrie!

 

ndhaptar Singles Grace Kedaulatan meh setaun kepungkur. Kuwi rada…

 

Josh lan Nancy karo Anak-anake

Crita Josh lan Nancy!

 

Wis pirang-pirang taun suwene aku nggunakake Singles Grace, nanging aku matur nuwun banget kanggo layanan sing diwenehake ..

 

Pasangan Umur Lawas

Crita Apik - Umur Gabungan 141 taun!

 

Apa bisa wong loro sing urip luwih saka 2000 mil lan umur gabungan 141 taun bisa nemu kabegjan ing bebrayan anyar? …

Ric lan Giselle ketemu liwat Singles Grace Sovereign

Kesaksian SGS: Ric lan Giselle

 

Kanca kita Dean, sing duwe SGS, njaluk supaya nulis testimoni kanggo situs anyar! SGS minangka berkah sejatine kanggo bojoku lan aku,…

 

Singles Kedaulatan Nganggo Tangan ing Pantai

Crita Bobby & Mary!

 

Bojoku lan Bobby ketemu online nalika aku weruh dheweke pop up minangka "anggota anyar" ing SGS. Sawise maca profile, ..

Laporan anyar

Cedhak