mbajtësi i kokës hero

Sjellë burra dhe gra beqare të Reformuara së bashku për Lavdinë e Zotit dhe Kishës së Tij!

Hapat për të gjetur tuajin Soul Mate

Sjellë burra dhe gra beqare të Reformuara së bashku për Lavdinë e Zotit dhe Kishës së Tij!

Ikona e profilit

Krijo një profil

Na trego për veten tënde, atë që beson, atë që dëshiron të bësh për argëtim dhe atë që kërkon tek një mik dhe një shok i ardhshëm!

Ikona e ndeshjes së çiftit perfekt

Gjeni Ndeshjen

Përdorni Kërkimin tonë për të gjetur dikë që ndan Besimin, Vlerat dhe Interesat tuaja për të gjetur një Partner Aktiviteti, Miqësi dhe ndoshta Romancë!

Ikona e gotave të dolli

Filloni të takoni të tjerët

Kontaktoni ata që keni gjetur përmes Kërkimit dhe njihuni me ta, për atë që ata besojnë, se dëshirojnë dhe po kërkojnë te një mik apo ndoshta romancë!


Misioni Histori

SGS [Singles Sovereign Grace] beson në dhe pretendon Sovranitetin e Zotit, 5 Solas, TULIP, aka, doktrinat e hirit, duke siguruar në këtë mënyrë sajtin më të mirë të takimit të krishterë të reformuar për kalvinistët.

Beqarët e krishterë që mbajnë duart

Themeluar në 2004

Një botë me mundësi të pafund

Në vitin 2004, Dean Scott veproi sipas vizionit të tij për të bashkuar burra dhe gra të krishtera të Reformuara së bashku në marrëdhënie të bazuara në besim në të gjithë botën. Duke përdorur fuqinë e internetit dhe idenë e takimeve në internet për çiftet, Sovereign Grace Singles u prezantua.

Dean, dy vjet më vonë u takua me gruan e tij të dashur Karen këtu në SGS dhe ata u bashkuan në martesë në Shtator të 2006. I gjithë stafi në Singles Sovereign Grace janë besimtarë të angazhuar thellë, të cilët janë të apasionuar për t'i shërbyer Komunitetit të Reformuar të Krishterë. Ne jemi njohur nga Pastorët dhe Udhëheqësit si faqja më e mirë e krishterë e takimeve për afrimin e burrave dhe grave të Beqarëve të Reformuar së bashku për Lavdinë e Zotit dhe Kishën e Tij. Bashkohuni me ne sot!

Vlerësimet

 

Një Çift i Ri i krishterë i martuar

Historia e Kelly dhe Jonathan!

 

I dashur dekan,

Ne do të dëshironim të ndanim me ju dhe të tjerët një histori të mrekullueshme të providencës së Zotit e cila ka funksionuar në faqen tuaj dhe gjithashtu të japim inkurajim dhe paralajmërim gjithashtu. Unë u bashkova me Sovereign Grace Singles në Mars 2005.

Çifti i parë i martuar i SGS me 3 fëmijët e tyre

Historia e Andrej & Anu! Dasma e parë e SGS- 2005!

 

I dashur Dekan

Emri im është Anu Gopalan, por unë shkoj nga Grace në faqen e internetit. Doja t'ju njoftoja se si Zoti ka përdorur SGS në jetën time. Unë nënshkrova në SGS duke e bërë shumë të qartë se unë isha i interesuar vetëm për burrat indianë.

 

Një Familje e lumtur e 7 Çifteve të SGS

Katër nga Gjashtë Fëmijët e mi gjetën bashkëshortë të krishterë përmes beqarëve të Hirimit Sovran !!

 

Katër nga Gjashtë Fëmijët e mi gjetën bashkëshortë të krishterë përmes beqarëve të Hirimit Sovran !! ” me… «John Ashwood, Pastor of Sovereign Grace Church of Muskogee, OK. Së bashku me mbikëqyrjen e duhur në një njohje të vërtetë, ky mund të jetë një mjet shumë i dobishëm për njerëzit që të takojnë bashkëshortët e krishterë dhe është një metodë shumë më superiore se sistemi modern i takimeve . ~ John Ashwood, Pastor of

 

Beqarët e reformuar të beqarëve të hirit Sovran

Një lidhje në internet për beqarët e reformuar- John Van Dyke nga Revista Christian Renewal

 

Një lidhje në internet për Si të Reformuar

Tim dhe Carrie, një çift u takuan përmes SGS

Historia e Tim dhe Carrie!

 

regjistruar për Sovereign Grace Singles gati një vit më parë. Ishte pak

 

Josh dhe Nancy me fëmijët e tyre

Historia e Josh dhe Nancy!

 

Kanë kaluar mjaft vite që kur kam përdorur Singles Sovereign Grace, por jam shumë mirënjohës për shërbimin që ofron ..

 

Një çift i moshuar

Një Histori e Madhe- Mosha e Kombinuar prej 141 vjetësh!

 

A mund të gjejnë lumturi në një martesë të re dy njerëz që jetojnë mbi 2000 milje larg dhe me një moshë të kombinuar 141 vjeçare? ...

Ric dhe Xhisiela u takuan përmes Singles Sovereign Grace

Dëshmia e SGS: Ric dhe Xhisiela

 

Miku ynë Dean, pronar i SGS, na kërkoi të shkruajmë një dëshmi për sitin e ri! SGS ishte një bekim i vërtetë për gruan time dhe mua,

 

Beqarët Sovranë që mbajnë duart në plazh

Historia e Bobby & Mary!

 

Burri im Bobby dhe unë u takuam në internet kur e pashë atë të shfaqej si një "anëtar i ri" në SGS. Pasi lexova profilin e tij, ..

Raport i ri

afër