Bobby ja Mary lugu!

Suveräänne Grace Singles

Kohtusime mu abikaasa Bobbyga veebis, kui nägin teda SGS-i uue liikmena üles kerkimas. Pärast tema profiili lugemist teadsin, et peame rääkima. Ma saatsin talle sõnumi ja ta vastas, et me oleme "kaksikud". Olime mõlemad olnud abielus 23 aastat uskmatute inimestega, kes hülgasid meid abielurikkumise tõttu. Meil oli nii palju ühist ja me veetsime palju tunde, arutades seda kõike e-posti ja sõnumi teel. Kohtusime isiklikult kuu aega pärast esimest tervitamist ja abiellusime neli kuud hiljem 2014. aasta mais. Oleme olnud abielus ligi viis aastat ja Issand on meid õnnistanud kahe ilusa beebiga, lisaks Bobby neljale eelmisele lapsele ja minu viis last, tehes meist kolmeteistkümneliikmelise pere! Meie pere kasvab jätkuvalt, kui Jumal toob abikaasad meie laste juurde (ka meie vanim tütar kohtus oma abikaasaga ka SGS-is!) Ja me õpime õnnistust, kui oleme lõpuks Jumala kaasteenijatega võrdselt ike. Olen alati tänulik, et SGS on kohal, et aidata meil ühendust luua. On vähe võimalusi suhelda teiste usklikega, kes on nii “omapärased inimesed” nagu meie, kalvinistid, väljaspool kohalikku kirikut, ja ma arvan, et SGS on tohutu ressurss ja õnnistus inimestele, kes otsivad kurameerimist, sõprust ja osadust . [:]

Vastused

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *

  1. Tänulik Jumalale teie kauni tunnistuse eest! Me teenime hämmastavat taevaisa!

Uus aruanne

lähedal