La història de Bobby i Mary!

Singles de Sovereign Grace

El meu marit Bobby i jo ens vam conèixer en línia quan el vaig veure aparèixer com a "nou membre" a SGS. Després de llegir el seu perfil, sabia que havíem de parlar. Li vaig enviar un missatge i ell em va respondre que érem "bessons". Tots dos havíem estat casats durant 23 anys amb infidels que ens van abandonar en l'adulteri. Teníem moltes coses en comú i vam passar moltes hores discutint-ho tot per correu electrònic i missatge. Ens vam conèixer personalment un mes després de la nostra primera salutació i ens vam casar quatre mesos després al maig del 2014. Hem estat casats durant gairebé cinc anys i el Senyor ens ha beneït amb dos bells nadons, a més dels quatre fills anteriors de Bobby i el meu cinc nens, convertint-nos en una família de tretze! La nostra família continua creixent a mesura que Déu porta els cònjuges als nostres fills (la nostra filla gran també va conèixer el seu marit a SGS!) I aprenem la benedicció de ser finalment jugats per igual amb els servents de Déu. Sempre agrairé que SGS hi sigui per ajudar-nos a connectar. Hi ha poques maneres de connectar-se amb altres creients que són d’una “gent peculiar” com els calvinistes, fora de l’església local, i crec que SGS és un recurs i una benedicció tremendos per a les persones que busquen el festeig, l’amistat i la convivència. . [:]

Respostes

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

  1. Agraït a Déu pel vostre bell testimoni. Servim un Pare Celestial increïble.

Nou informe

a prop